Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Junior/Medior Java Back-end

#

Terug naar de werken bij pagina

Junior/Medior Java Back-end

Ben jij er klaar voor om écht impact te maken met jouw development skills? En wil jij dicht betrokken zijn bij ‘state of the art’ technische innovaties, waardoor jij impact kan maken? Kom dan met ons kennis maken!

Je bent een getalenteerde Software Engineer en werkt graag mee aan het ontwerpen, ontwikkelen en testen van complexe Java software oplossingen. Je bent een echte beta en hebt een afgeronde HBO of WO studie in de richting van Informatica of Computertechniek.

Je bent een sterke teamplayer, maar kunt ook zelfstandig goed werken.  Je kunt je makkelijk aanpassen aan de werkwijze die binnen het team gehanteerd wordt.

  • Kent alle ins en outs van de verschillende versies van Java
  • Je houdt, net als wij, van Clean Code
  • Je bijt je graag vast in complexe materie.

Wat biedt Xelion jou?

Wij geloven dat talent moet worden gewaardeerd en bieden daarom uitstekende voorwaarden. Zoals eerder gezegd, we hechten waarde aan tevreden medewerkers en een prettige werkomgeving. Hoe ziet dit er in de praktijk uit?

  • We vinden het belangrijk dat je uitgedaagd blijven worden, daarom bieden we je ontwikkelmogelijkheden waaronder training, seminars en interne discussies om te zorgen dat je de nieuwste ontwikkelingen niet mist.
  • Een salaris dat past bij de kennis en ervaring die je hebt.
  • Een informele werksfeer met korte lijnen naar je collega’s. Bij Xelion werken we in kleine, zelfsturende teams binnen een platte organisatie. We lopen graag even bij elkaar naar binnen om met elkaar te sparren.
  • Eigen werkplek met de software en apparatuur die jij prettig vindt
  • Je krijgt de vrijheid om je eigen werktijden te bepalen en hoe je thuis- en op kantoor werken met elkaar in balans brengt. Uiteraard in overleg met je team.

 

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan je CV naar fleur.de.groot@xelion.com en dan drinken we snel een kop koffie!

Misschien is deze vacature ook interessant: