Android: Achtergronddata

Net als de batterij optimalisatie van Android een middel is om meer stroom uit je batterij te halen, zo is de achtergrond data optie van Android een functie om ook je batterij te helpen het einde van de werkdag te halen en/of het beschermen van (te)veel dataverkeer.

Wanneer je de belstrategie bellen over internet gebruikt zal de Xelion app vanzelfsprekend in de achtergrond data gaan gebruiken. Hiervoor heb je natuurlijk ook al de optimalisatie van de app al uitgevoerd.

Om de Xelion app te voorzien van achtergronddata ga je naar instellingen >> apps >> Xelion 7 >> Achtergronddata >> Toestaan

Wanneer je deze gebruikersinstelling niet zou uitvoeren kan de Xelion app problemen ervaren met het draaien in de achtergrond.