Smartphone app: Agenda

Wanneer je op het agenda icoon klikt kun je je eigen agenda openen door te klikken op “eigen agenda“. Om de agenda van collega’s weer te geven klik je bij agenda op de naam van de collega.

Afspraken met de status extern worden roze weergegeven terwijl interne afspraken blauw worden weergegeven.

Om een afspraak toe te voegen klik op de dag dat je een afspraak wilt toevoegen.

Je vult een onderwerp in, voegt eventuele aanwezigen toe en bepaald of de afspraak intern of extern is.
Aansluitend vul je een startdatum en tijd én einddatum en tijd in. Eventueel kun je ook “de hele dag” markeren. Indien gewenst bepaal je de herhaalfrequentie.

Vul tot slot de status in die weergegeven dient te worden als de status van alle deelnemers. Dit is óok zichtbaar in de presentielijst. Indien gewenst een notitie en je klikt op opslaan.

wil je een afspraak verwijderen? Klik lang op de betreffende afspraak en bevestig de verwijder actie.