Android: APP Machtigingen

Wanneer je de eerste keer de Xelion 7 app opent, dien je enkele malen akkoord te geven op de machtigingen die de app nodig heeft. Zonder deze machtigingen kan de app niet optimaal functioneren.

Telefoneren en oproepen beheren is noodzakelijk om inkomende en uitgaande oproepen te kunnen voeren. Toegang krijgen tot contacten is noodzakelijk omdat je voor uitgaande gesprekken ook je lokale Android telefoonboek kunt gebruiken.
Daarnaast maakt Xelion bij inkomende oproepen een contact aan in je lokale adresboek genaamd “Zakelijk gesprek via Xelion”. Deze registratie is nodig om de notificatie van bellergegevens te kunnen verwerken op je toestel. Audio opnemen gebruikt de app voor het sip bellen terwijl je via de chat live foto’s kunt maken én video kunt opnemen en versturen.

Tot slot is de toegang tot foto’s, media en bestanden op je apparaat nodig om bijlagen te kunnen versturen en ontvangen met de app (chat functionaliteit). Tot slot druk je op OK om te kunnen inloggen.