Android: Handmatig inloggen

Wanneer je handmatig wilt inloggen klik je op het inlogscherm op “handmatig inloggen”. De app wijzigt het inlogscherm

Gebruikersnaam & wachtwoord: Deze zijn identiek aan de gegevens waarmee je inlogt in de softphone. Je hebt deze van je Xelion beheerder ontvangen.

Mobiel nummer: Vul hier het mobiele nummer in behorend bij de smartphone, waar je de app op probeert in te loggen. Hierop worden de oproepen afgeleverd die via Xelion 7 naar de app worden gestuurd.

Hostname: Vul hier de hostname van de server in. Deze heb je ontvangen van je Xelion beheerder.

Tenant: Bij tenant vul je de tenant naam in. Ook deze heb je van je Xelion beheerder ontvangen.

Wanneer de opties bij geavanceerd noodzakelijk zijn ontvang je hiervoor aparte instructies van je beheerder.

Tot slot klik je op het witte pijltje, en ben je ingelogd.

Wist je dat je ook eenvoudig kunt inloggen doormiddel van je telefoonnummer? Meld je via je Xelion beheerder aan voor de Xelion Community!