Smartphone APP: Wallboards

Om de wallboards te bekijken open je de functie statistieken. Hier onderin afgekort als “stats“.

Wanneer je erop klikt opent de 1e keer een blanco scherm. Via de knop “Voeg toe” kun je wallboards toevoegen waarover jij rechten hebt. Als je klikt op de betreffende naam wordt deze toegevoegd.

Met het  pijltje voor de titel kun je wallboards openen in bekijken. Dit kun je gewoon boven of onder elkaar doen.

Met het ververs icoon je het scherm en dus de weergave van het wallboard.

Om een wallboard weer te verwijderen klik je op dit kruisje en bevestig je de actie.

Meest gestelde vragen én antwoorden over Smartphone Wallboards.

Wallboard statistieken verversen niet

De weergave van wallboards is in de apps niet real time. Druk rechtsbovenin het wallboard op het ronde pijltje om de weergave te vernieuwen.

Ik kan het gewenste wallboard niet openen

Wallboards zijn alleen zichtbaar wanneer je rechten hebt over de gewenste aansluiting. Neem contact op met jouw Xelion beheerder wanneer je het gewenste wallboard niet kunt inzien.