Smartphone APP: Xelion Adresboek

Om het adresboek te gebruiken klik je op het adresboek en aansluitend zoek of klik je naar de gewenste persoon.

Standaard opent de app op de persoonskaart waarin je alle, voor jou inzichtelijke informatie ziet zoals werk én privé gegevens.

Wanneer je klikt op het GPS (1) icoon zal de standaard navigator app openen. Via collega’s (2) zie je eventuele collega’s terwijl je via “Contact gehad met(3) de voor jou inzichtelijke contactmomenten kunt inzien.

Wanneer je voor het communicatielog icoon (4) kiest zie je alle inzichtelijke communicatie.

Via agenda (5) kun je voor Xelion gebruikers de aanwezige agenda inzien. Met het potlood icoon (6) kun je de aanwezige gegevens bewerken.

Met deze multifunctionele (7) rode ronde knop kun je contact opnemen per telefoon, chat of sms en na je keuze kiezen voor welk nummer.