Hoe download ik de softphone op mijn MAC?

MAC
Om Xelion 7 te kunnen gebruiken op je MAC dien je Java te hebben geïnstalleerd. Om Xelion 7 te kunnen gebruiken voer je de server-URL* van de Xelion server in op je internet browser. Wanneer je op de 7 hebt geklikt, opent het inlogscherm. Log in met de gegevens die je van je Xelion beheerder hebt ontvangen, en klik op Inloggen.

Audio Tips

• Gebruik waar mogelijk een headset. Eventueel van je spelcomputer of telefoon; als deze maar een microfoon bevat.
  • Voor de beste gesprekskwaliteit dien je de headset direct aan te sluiten op je PC/laptop.

* Indien dit niet bekend is neem dan contact op met je IT beheerder.