iPhone: Inloggen via telefoonnummer

Let op: Je dient voor de Xelion community aangemeld te zijn. Raadpleeg je Xelion beheerder (indien je problemen ervaart)

Wanneer je bent aangemeld voor de Xelion community vul je simpelweg je GSM nummer in, en klik je op het roze pijltje.

Je ontvangt een SMS met autorisatiecode. Vul deze in en druk wederom op het pijltje en je bent ingelogd!

Wil je alsnog handmatig inloggen of krijg je een foutmelding bij de Community login? Geen probleem, klik op handmatig inloggen, en bekijk deze pagina.