Smartphone app: Inbox

Wanneer je op de foto van het contact hebt geklikt opent het communicatieoverzicht van die contactpersoon.

De witte communicatie is de “inkomende” communicatie voorde ingelogde gebruiker van de app. De blauwe communicatie is de “uitgaande” communicatie van de ingelogde gebruiker.

Wanneer je geklikt hebt op specifieke communicatie in het overzicht openen onderliggende mogelijkheden.

Hier zie je hier gespreksopname terugluisteren (indien geactiveerd ) en gespreksverslag toevoegen.