Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

VOIP VOOR MKB

Midden- en kleinbedrijf zijn erg goed in een bepaalde specialiteit. Belangrijk is dan ook dat de processen binnen het bedrijf goed lopen en dat de medewerkers kunnen focussen op wat er daadwerkelijk toe doet. Telefonie binnen middelgrote en kleine bedrijven is erg belangrijk. Vaak is er geen enorme call center afdeling aanwezig, maar is goede bereikbaarheid cruciaal. De VoIP MKB oplossing biedt kansen. Met een uitgebreide set aan functionaliteiten, een vaste prijs per maand en een eenvoudig beheer na implementatie, is dit de ideale oplossing voor om te kunnen focussen op waar ze goed in zijn.

Goede bereikbaarheid is voor ieder bedrijf belangrijk. Dankzij Xelion kan de bereikbaarheid optimaal georganiseerd worden met VoIP MKB. Zo kunnen er belgroepen worden ingesteld, zodat de telefoon bij meerdere mensen gaat rinkelen. Daarnaast kan de routering compleet naar wens worden ingericht. Verder kunnen medewerkers ook onderweg bereikbaar zijn met de handige Xelion app.

Veel meer dan alleen VoIP MKB

Tegenwoordig is telefonie niet meer een stand alone oplossing. Het compleet integreren van alle processen bevordert de productiviteit van bedrijven. Xelion heeft een complete Xelion Market Place, waarin allerlei CRM en ERP pakketten staan. Deze pakketten kunnen bovendien gemakkelijk met Xelion gekoppeld worden. Op die manier wordt de informatie onderling uitgewisseld en lijkt het voor de gebruiker 1 systeem. Maar ook andere softwaretoepassingen zijn ontwikkeld, zoals het tonen van het Xelion wallboard op de website, zodat de beller kan inschatten wat een gunstige tijd is om te bellen.

Dankzij deze toepassingen kan Xelion VoIP voor het MKB extra relevant worden gemaakt voor bedrijven in specifieke sectoren, zoals:

  • de financiële sector
  • overheid
  • onderwijs
  • retail
  • zorgsector

In deze Market Place worden al heel veel toepassingen aangeboden. Mochten er specifieke wensen zijn, dan kan er maatwerk geleverd worden. Dat maakt Xelion een fijne en toegankelijke partner om mee samen te werken.

Daarom kiezen bedrijven voor Xelion

Xelion biedt de meest uitgebreide en flexibele VoIP centrale, waarmee MKB bedrijven bereiken wat ze willen, en dat is een goede bereikbaarheid van de organisatie.

Eén vast nummer

Bellen en gebeld worden op het vaste nummer is niet alleen mogelijk op de traditionele bureautelefoon, maar ook op de pc of smartphone. Xelion biedt optimale vast-mobielintegratie door de unieke app.

Toegankelijk

Uitgebreide functionaliteiten, zoals gewenste routering van gesprekken, wachtrijen, keuzemenu’s, belgroepen, doorschakelingen enzovoort… en dat alles kan men heel eenvoudig zelf instellen.

Verbetering van de klantervaring

Ook al heeft de organisatie geen call center, toch kunnen de call center functionaliteiten die standaard in Xelion zijn inbegrepen ervoor zorgen dat de klantervaring aanzienlijk verbetert.

THUIS. KANTOOR. ONDERWEG.

Ondernemers die mee veranderen schakelen nu over naar hun mobiel als hét zakelijk communicatiemiddel. De Xelion-app, met daarin de app-functionaliteit is ineens een centrale spil geworden in de communicatie, intern en buiten de eigen organisatie. Met de Xelion-app is het onder andere meer mogelijk om gesprekken op te zetten, een eigen telefoonaansluiting te beheren, voicemailberichten terug te luisteren of aansluitingen door te schakelen.

Als onderneming altijd en overal bereikbaar, ook als het grootste gedeelte thuis werkt? Kies voor VoIP telefonie van Xelion. We werken met ICT partners bij jou in de buurt die voor een advies of demo graag contact met je opnemen!