Logo Xelion wit

Demo aanvragen

Wil je graag een demo van Xelion? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Xelion

Xelion VoIP telefonie

Xelion werkt met zorgvuldig geselecteerde VoIP resellers, die allen getraind zijn op Xelion kennis. Hier kunnen bedrijven terecht voor een aanbod, voor advies, voor een installatie, maar ook voor onderhoud en beheer. Het fijne aan de VoIP resellers is dat zij aan belangrijke eisen kunnen voldoen. Zo zal het voor het ene bedrijf belangrijk zijn als de beheerder van het telefoniesysteem in de buurt gevestigd zit. Voor een specialistisch bedrijf is juist weer specifieke kennis vereist, waarbij afstand geen issue is. Speciaal voor hen zijn er ICT VoIP resellers die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld de zorg, retail of finance.

Het voordeel van een hoofdkantoor in Nederland, is dat korte lijnen mogelijk zijn. Mocht één van de Xelion VoIP resellers het probleem niet kunnen oplossen, kunnen ze heel eenvoudig contact opnemen met het Xelion kantoor gelegen in Delft. Maar ook voor wensen ‘op maat’ kan strak gecommuniceerd worden. Korte lijnen en snel schakelen; dat is wat bedrijven nodig hebben.

Wij verzorgen het beheer van telefonie bij een groot aantal bedrijven. Het grote voordeel van Xelion 7 is dat we het beheer van alle gebruikers vanuit één tool kunnen doen, de park manager.
Gij Hofman

Helder telecom & ICT

Xelion 7 trailer

Benieuwd naar hoe de nieuwste versie van Xelion VoIP telefonie gaat werken? Beelden zeggen meer dan woorden, dus in dit filmpje proef je al een klein beetje van de Xelion 7 app. Mocht dit jouw interesse hebben gewekt, kom dan langs om Xelion 7 te bekijken voor een live demonstratie.

Daarom kiezen resellers voor Xelion!

Dankzij de flexibiliteit, schaalbaarheid en vele mogelijkheden is het voor resellers aantrekkelijk om de voordelen van Xelion aan een eindgebruiker te vertellen.

N
De allerbeste prijs & prestatie

Uitgebreide functies voor een vaste aantrekkelijke prijs. Duidelijk voor de klant en geen kleine lettertjes. Betaal alleen voor wat gebruikt wordt.

N
Keuzevrijheid

De reseller adviseert welke toestellen het best passen bij de klantbehoefte. Ook sip trunks of sim kaarten zijn vrij te kiezen. Zo heeft de reseller de vrijheid om de beste leverancier te selecteren.

N
Heel veel extra's

Iedere reseller heeft toegang tot de Xelion Market Place met heel veel praktische extra toepassingen die aansluiten op de specifieke wensen van de klant. Integraties met CRM software, productiviteitstools, of specifieke apps die de reseller extra toegevoegde waarde bieden.

 

DEMO AANVRAGEN

Je wilt eenvoudig en met besparing van kosten bellen? Vraag vandaag nog een demonstratie van VoIP telefonie aan. Laat je overtuigen en zie met eigen ogen hoe medewerkers efficienter gaan werken en de bereikbaarheid van de organisatie met sprongen omhoog gaat.