Chromebook: Uitgaand bellen

Om uitgaand te bellen met je Chromebook klik je links beneden in de Xelion app op het belicoon. In het middelste gedeelte van de app verschijnt nu een zoekbalk (oranje omlijnd). Tik hier de naam van de gewenste persoon óf het telefoonnummer. Wanneer de gewenste persoon verschijnt klik je op die naam.

Je ziet hierna een scherm naar voren komen waarbij je eventueel een ander telefoonnummer van de contactpersoon kan selecteren. Standaard belt de Chromebook app het standaard telefoonnummer van de contactpersoon.