Microsoft teams

Microsoft Teams is voor veel bedrijven het platform voor collaboratie, zeker sinds we massaal zijn gaan thuiswerken. Teams werkt op zowel de Office365 werkplek, tablet als smartphone. Door alle communicatie via één platform te laten verlopen kunnen mensen op elke locatie samenwerken vanuit één omgeving.

Microsoft Teams heeft echter beperkte functies op gebied van telefonie (PBX). Door Xelion telefonie én Microsoft Teams te gebruiken hoeven bedrijven niet in te leveren op telefonie functionaliteit en ze kunnen het bestaande nummerplan met verkort kiezen blijven gebruiken.  Bureautelefoons, ookwel VoIP toestellen genoemd, zijn niet meer nodig.

Wist je dat wanneer je Microsoft teams en Xelion integreert en wanneer een Microsoft Teams client van een gebruiker niet beschikbaar is er door Xelion geschakeld kan worden naar achterwachten? Wist je bijvoorbeeld dat Xelion op meer dan dit punt de bereikbaarheid gegarandeerd heeft?

Wil jij meer informatie over het bericht van Xelion? Lees dan hier verder. Wil jij de Microsoft teams koppeling gaan gebruiken? Neem dan vandaag nog contact op met jouw Xelion leverancier.