Smartphone APP: Chat

Er zijn 2 manieren om een chat te beginnen.

Allereerst kun je op chaticoon op de keuzebalk klikken, waarna je zoek of klik op een contact. Ook kun je via het adresboek naar een contactpersoon gaan en klikken op deze rode ronde snelkeuzeknop. Je klikt hier voor chat. Beide opties komen op dezelfde plek uit.

Je kunt gewoon een bericht tikken en beginnen met je verhaal. Live foto’s kun je maken door hier op dit rondje te klikken, je foto te maken en op OK te klikken.

Verzonden chat berichten kunnen niet verwijderd worden.

Via de paperclip verstuur je bijvoorbeeld foto’s vanuit je Android naar de ontvanger.

Indien gewenst kun je via het toetsenbord icoon het invoerveld weg klikken. Door te klikken op de rode ronde knop en de chat te selecteren activeer je hem weer.