Smartphone APP: Favorieten

Wanneer je op favorieten klikt zie je je favorieten. In de avatar (foto) zie je de actuele status staan.

In het witte gedeelte onder de naam zie je “het persoonlijk bericht” staan.

Met de knoppen op dezelfde regel als de naam van je favoriet contact kun je snel contact opnemen. Je kunt bellen, chatten, sms’en en in de agenda kijken.

Mocht je een extern persoon hebben toegevoegd als favoriet dan heeft deze natuurlijk géén chat en agenda. Wanneer je er dan op tóch op klikt zal de app een foutmelding geven.

Een favoriet toevoegen doe je via de knop “voeg toe“. Zoek of klik op je contact en deze wordt toegevoegd. Een contact weer verwijderen doe je door het contact lang in te drukken.