Bel strategie

Met belstrategie bepaal je hoe de app belt.

Ga naar instellingen en aansluitend zie je bel strategie (1) staan.

Doorschakelen via Xelion (doorschakelbellen)
De smartphone belt náár de Xelion server. De Xelion server belt automatisch door naar het gewenste nummer.  De ontvanger ziet het zakelijke nummer in het display.

Laat Xelion bellen
De Xelion app stuurt een bel verzoek naar de Xelion server. De Xelion server belt éérst naar de Xelion gebruiker om vervolgens náár de gewenste bestemming te bellen.

Direct bellen
Wanneer je kiest voor direct bellen belt de smartphone zonder tussenkomst van de Xelion server direct naar het gewenste nummer. Er zijn geen Xelion functionaliteiten actief tijdens dit gesprek.  Je belt direct over je simkaart.

VoIP (via internet)
Wanneer je hiervoor kiest bel je over je dataverbinding naar de gewenste nummers. Gebruik een goed en stabiel datanetwerk. Bijvoorkeur WIFI.