Download & Installeer de softphone

Windows
Op Windows installeer je de Xelion 7 softphone door te gaan naar https://softphone.xelion.com. Klik vervolgens op de ‘’7’’ en installeer het bestand dat zich opent. Zodra de installatie is afgerond opent dit inlogscherm. Op je bureaublad is ook een snelkoppeling geplaatst.

Van boven naar beneden:

1. Gebruikersnaam
  2. Wachtwoord
  3. Hostnaam*
  4. Tenant naam*

Audio Tips

• Gebruik waar mogelijk een headset. Eventueel van je spelcomputer of telefoon; als deze maar een microfoon bevat.
  • Voor de beste gesprekskwaliteit dien je de headset direct aan te sluiten op je PC/laptop.

* Indien dit niet bekend is neem dan contact op met je IT beheerder.