Wacht op belbevestiging

Met “Wacht op belbevestigingvoorkomt Xelion dat zakelijke oproepen onbedoeld in je privé voicemail uitkomen of de informatietoon afspelen omdat jouw smartphone onvoldoende mobiel bereik heeft.

Ga naar instellingen en scroll naar “wacht op belbevestiging” (1). Wanneer je deze aanvinkt en er is een oproep voor je stuurt de Xelion server een figuurlijke tennisbal náár je smartphone. De smartphone heeft een seconde of wat de tijd om die bal terug te gooien.

Gooit de smartphone die tennisbal netjes terug? Dan stuurt Xelion direct de oproep én bellergegevens naar je smartphone toe.

Bal niet terug? Dan gaat de Xelion server ervanuit dat je niet beschikbaar bent. De oproep zal niet aangeboden worden om te voorkomen dat er een ongewenste route optreed. Wél zet Xelion de oproep door naar de
ingestelde overflow.

Hoe het komt dat jouw smartphone die figuurlijke bal niet heeft teruggegooid? Het kan zijn dat je mobiel in gesprek bent en geen wisselgesprek gebruikt, je voicemail geactiveerd is of je net geen voldoende bereik hebt. Ook kan het zijn dat de software op jouw smartphone de xelion app heeft afgesloten in de achtergrond en die tennisbal dus niet teruggestuurd kán worden. Raadpleeg hiervoor Android optimalisatie.

 

Was dit artikel behulpzaam?

Gerelateerde documenten